Στην τηλεοπτική σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, ο Στασινόπουλος αντιλαμβάνεται μετά από έντονη συζυγική διαμάχη ότι οι κόρες του έχουν παραβιάσει τα όρια που είχε θέσει, και καταλήγει στην απόφαση να επέμβει για την επαναφορά της οικογενειακής τάξης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Εν τω μεταξύ, στο αρχοντικό των Προβιού, το κλίμα είναι ευχάριστο, με τον πατέρα και τον γιο να αποφασίζουν μια κοινή επίσκεψη στον Επιφάνειο στο μοναστήρι, ενώ η Ιουλία, παραμένοντας στο σπίτι, δημιουργεί στενότερους δεσμούς με τη Δέσπω, η οποία της ζητάει μια σημαντική χάρη.

Από την άλλη πλευρά, η Χάδω επιστρέφει στο ορφανοτροφείο, αναζητώντας στήριξη για τα σχέδιά της, και αποφασίζει να συναντήσει ένα νέο πρόσωπο στη Λάρισα, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει αναστάτωση.

Ταυτόχρονα, ο Επιφάνειος επισκέπτεται κάποιον από το παρελθόν του, με αυτή τη συνάντηση να τον οδηγεί σε σημαντικές ανακαλύψεις και ανατροπές. Η Στάσα, αναζητώντας βοήθεια, αποκαλύπτει το σημαντικό μυστικό της Ιουλίας σε ένα άτομο που θεωρεί αξιόπιστο. Αντιθέτως, ο Γρηγόρης, καθώς ξεκινά τα μαθήματά του στην Αβερώφειο, αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη και δυσάρεστη κατάσταση.