Στην τηλεοπτική σειρά «Η Μάγισσα» θα δούμε γεγονότα που θα συγκλονίσουν τους θεατές, καθώς ο Μάρκος προχωράει σε μια σκληρή τιμωρία εναντίον του Τζανή, που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος, αντιμέτωπος με πολλούς κινδύνους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας σχετικά με την ερωτική σχέση του Τζανή και της Μεταξίας, η οικογένεια των Λασκαραίων αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της διάσπασης λόγω της αυστηρής απόφασης του Μάρκου για τον αδελφό του. Την ίδια στιγμή, η Δαμιανή βιώνει έναν εφιάλτη καθώς ο Μάρκος αποκτά κι άλλους εχθρούς.

Ο Αντρέι επιβεβαιώνει την αλήθεια των λεγομένων της Κερασίνας σχετικά με την απιστία του συζύγου της με τη Μεταξία. Ο Μάρκος λαμβάνει μια αυστηρή απόφαση που κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει.

Στην τηλεοπτική σειρά «Η Μάγισσα», θα δουμε τον Βρώτσο να δηλώνει δημόσια ότι ο Τζανής δεν είναι πλέον μέλος της οικογένειας Λασκαραίων και ότι τους είχε προδώσει. Έτσι, ο Τζανής εξορίζεται, ενώ η Μεταξία που την έχει χτυπήσει ο Μάρκος, παρακολουθεί όλο αυτό από την κάμαρά της.

Ο Τζανής αντιμετωπίζει απειλές και δεν τον βοηθά κανείς. Τη ζωή του σώζει κάποιος άγνωστος και του παρέχει καταφύγιο. Ωστόσο, θα ανακαλύψει αργότερα ότι αυτός ο άγνωστος είναι δουλέμπορος που έχει σκοπό να τον πουλήσει σε αγορά σκλάβων, αλλά ο Μόφορης που φτάνει εκεί, αναγνωρίζει τον νεαρό και θέλει να τον αγοράσει.

Η Μεταξία προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον πύργο των Γερακάρηδων, αλλά η οικογένειά της δεν της συμπαραστέκεται όπως θα ήθελε, καθώς την είχαν προειδοποιήσει για τον πιθανό κίνδυνο, και τώρα υπάρχει κίνδυνος ρήξης της συμμαχίας των δύο οικογενειών..