Η Ανθή δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει στον Τάσο την αλήθεια για το ποια είναι και το τι έχει συμφωνήσει να κάνει. Την ίδια στιγμή, η Φαίδρα ανακαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του Άρη και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, η οποία παλεύει να απελευθερωθεί από τα χέρια του.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επόμενα επεισόδια.

Έπειτα από πολλή προσπάθεια τα καταφέρνει, και ο Χρηστάκης τη βοηθά να κρυφτεί ώστε να του ξεφύγει. Έξαλλος ο Άρης, προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να μελετήσει τις επόμενες κινήσεις του, όταν ο Αλέξανδρος έρχεται να τον δει και να του αποκαλύψει ότι αυτός που τον μαχαίρωσε ήταν ο Τάσος.

Η Ειρήνη, ο Οδυσσέας και ο Νίκος δέχονται με χαρά τη βοήθεια της Φαίδρας, η οποία ανακαλύπτει ένα λάθος που είχε κάνει ο Άρης στο παρελθόν και τους δίνει ένα μεγάλο όπλο εναντίον του.

Πλέον, όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν αυτή τη γυναίκα που είχε χτυπήσει παλιότερα ο Βενιέρης και να την πείσουν να καταθέσει εναντίον του. Οι έρευνές τους οδηγούν στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου, την ώρα που ο ίδιος ο Άρης, ανυποψίαστος για τις κινήσεις τους, πηγαίνει να συναντήσει τον Αποστόλη στη φυλακή.

Εκνευρισμένος αυτός, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή ότι καλύπτουν τον Τάσο, ο οποίος μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο, κι ο Βενιέρης πηγαίνει αμέσως να τις εκβιάσει ότι υποθάλπουν έναν εγκληματία.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος, όμως, πάντα θερμοκέφαλος, απάγει τον Τάσο και τον κρατά όμηρο. Ενώ η Ιωάννα με τον Νίκο και τον Οδυσσέα καταφέρνουν να πείσουν τη Μάγδα να εξεταστεί για να επιβεβαιωθεί ότι υπέστη κακοποίηση, η Φαίδρα, υπό το βάρος του εκβιασμού του Άρη, σηκώνει τα χέρια ψηλά και εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον φέρει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Έτσι, ξεκινά ένας νέος αγώνας δρόμου ώστε οι τέσσερις φίλοι να φέρουν τη Μάγδα για κατάθεση πριν προλάβει ο Άρης να τη βρει και να εξαφανίσει τα ίχνη της. Την ίδια στιγμή ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες που θα τον βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο…