Σασμός: Βασιλική: «Εγώ θα σε τελειώσω, Βρουλάκη»

Ο νέος εαυτός της Βασιλικής δεν θα της επιτρέπει να παραμείνει αδρανής μετά το χτύπημα στο σπίτι της. Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο, αποφασισμένη να υπερασπιστεί την οικογένεια που της απομένει – τον άντρα της, Μαθιό, και το αγέννητο παιδί τους – θα κατευθυνθεί προς το σπίτι του Αντρέα Βρουλάκη.

Ο Αντρέας θα παραξενευτεί κατά την άφιξή της και θα ζητήσει εξηγήσεις. Η Βασιλική, χωρίς κανέναν δισταγμό, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα του πει: «Δεν ήρθα να σε παρακαλέσω, να σε προειδοποιήσω ήρθα. Αν πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του Μαθιού, θα το μετανιώσεις πολύ πικρά. Εγώ θα σε τελειώσω, Βρουλάκη. Και εννοώ κάθε λέξη που λέω: Αν τον πειράξεις, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου. Σου το ορκίζομαι στην ψυχή του Νικηφόρου μου», κι εκείνος θα της απαντήσει:

«Εσύ φαίνεται να έχεις περισσότερα κότσια από τον κύρη σου. Έχετε αλλάξει ρόλους; Αυτός φέρεται σαν γυναικούλα κι εσύ μιλάς αντρίκια;». Εξοργισμένη, η Βασιλική θα αποχωρήσει από το σπίτι του, ενώ ο Αντρέας θα κλείσει την πόρτα με ένταση…