Η Μάγισσα: Το νέο όραμα της Θεοφανώς θα αποκαλύψει στον Μιχαήλ τον δολοφόνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: ο Τζανής ετοιμάζεται να παντρευτεί

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα». Στο επίκεντρο αυτών βρίσκεται η Θεοφανώ, η οποία έχει ένα νέο όραμα, καθώς και ο Τζανής, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί μετά την προτροπή της μητέρας του.

Αρχικά θα δούμε ένταση ανάμεσα στον Τζανή και τη Μεταξία, το παράνομο ζευγάρι. Η αιτία αυτής της σύγκρουσης είναι η αποκάλυψη εκείνης για την σχέσης τους στη Γερακίνα.

Ενώ ο Τζανής διστάζει να αποκαλύψει τη σχέση του, φοβούμενος ότι η εξάπλωση της πληροφορίας μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Λίγες μέρες μετά ο Τζανής έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν η Δαμιανή του λέει πως με τον Μιχαήλ αποφάσισαν να τον παντρέψουν.

Μάλιστα, πριν προλάβει να αντιδράσει, η Κερασία φτάνει στον πύργο των Λασκαραίων και η Μεταξία μαθαίνοντας για τον επικείμενο γάμο του Τζανή γίνεται έξαλλη, όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασία γίνονται επίσημοι, και η Μεταξία, γεμάτη ζήλεια και οργή, επιλέγει να εκδικηθεί τον Τζανή για την απόφασή του να παντρευτεί άλλη γυναίκα.

Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει τα όσα της συνέβησαν στη Σιμώνη, η οποία προτείνει ένα σχέδιο για να αξιοποιήσει το χάρισμά της. Ωστόσο, η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Θεοφανώ και τη μυστηριώδη γυναίκα, βρίσκει αντίθετο τον Φρίξο, ο οποίος συγκρούεται μαζί της.

Οι μέρες περνούν και ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα αποκαλύψει αυτό που τόσο πολύ επιθυμεί ο Μιχαήλ: τον δολοφόνο του βρέφους του Μάρκου. Η Θεοφανώ ξέρει τώρα τι πρέπει να κάνει και με τη βοήθεια του Φρίξου σχεδιάζει να αποκαλύψει τον δράστη.