Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αποκάλυψη ότι ο Άγης δεν είναι το πραγματικό παιδί της Βικτώριας τον συγκλονίζει, αφού φαίνεται ότι είναι και ο ίδιος ακόμα ένα ανεπιθύμητο παιδί που εγκαταλείφθηκε σε ένα ίδρυμα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Ζηνοβία βυθίζεται στη θλίψη…

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, ενώ η απόφαση του Πάρη να ανακοινώσει την πρόθεσή του να φύγει για το εξωτερικό ανατρέπει τις πεποιθήσεις της Γεωργίας. Ταυτόχρονα, ο Σίμος και η Αμαλία ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, ενώ η απόφαση του Ντίνου και της Μιράντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι φέρνει στον νεαρό άντρα μια απρόσμενη αποκάλυψη..

Ο Άγης, μετά την επίθεσή του στη Βικτώρια, αναγκάζεται να κρυφτεί σε ένα εκκλησάκι προκειμένου να αποφύγει τις νομικές συνέπειες των πράξεων του. Παρόλα αυτά, έχει την ανάγκη για επικοινωνία με την οικογένειά του και παραδέχεται ότι η επίθεσή του ήταν η δική του ενέργεια, προκαλώντας σύγχυση στους δικούς του, οι οποίοι αναρωτιούνται για τα αίτια της πράξης του. Παράλληλα, η Ζηνοβία, που έχει απομακρυνθεί με τον γιο της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να επικοινωνήσει μαζί του. Δυστυχώς, όμως εκείνος δεν ανταποκρίνεται στην προσπάθειά της, οδηγώντας τη μητέρα του σε θλίψη.

Αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα που φέρνει μαζί της η Στέλλα, η Αμαλία προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια. Καταλήγει, όμως, στο συμπέρασμα ότι η νεαρή κοπέλα είναι αδίστακτη, καθώς σχεδιάζει σκοτεινές και ανεξέλεγκτες πράξεις. Τέλος, η Φρόσω, ενημερωμένη από την Πολυξένη για το βίαιο παρελθόν του Πάρη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αντιδρά πολύ αρνητικά, υπερβαίνοντας κάθε όριο με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον νεαρό.