Το προξενιό της Ιουλίας: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην Χάδω και τον Γιωργίκη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η Χάδω φαίνεται πως δεν έχει αγάπη και τρυφερότητα προς κανέναν. Ήταν το αγαπημένο παιδί του πατέρα της, ο οποίος της είχε μεγάλη αδυναμία. Από μικρή ηλικία, εμφανιζόταν κακομαθημένη και δύστροπη, μεγαλώνοντας με αυστηρή πειθαρχία. Ωστόσο, υπήρξε ένας μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να λυγίσει την καρδιά της και τον ερωτεύτηκε με πάθος.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν ο έρωτας έκανε την εμφάνισή του στην Χάδω, η οποία έδωσε την την καρδιά της ανεπιφύλακτα. Ο άνθρωπος που κατάφερε να αποκαλύψει την ευαισθησία της και την καλή της πλευρά ήταν ο Ανέστης (Γιάννος Περλέγκας), ένας νέος και γοητευτικός εργάτης στα κτήματα του πατέρα της.

Φυσικά, ο Ανέστης δεν πληρούσε τα κριτήρια που είχε θέσει ο πατέρας της Χάδω για τον μελλοντικό γαμπρό της. Ωστόσο, η Χάδω ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του, που κατάφερε να πείσει τον πατέρα της να τον δεχτεί. Έτσι, παντρεύτηκαν, και η Χάδω ένιωθε απόλυτα ευτυχισμένη με τη ζωή της. Είχε μεγάλη επιθυμία να αποκτήσει παιδιά μαζί του, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιωργίκης ήταν παντρεμένος με την Ευγενία, η οποία δεν είχε ευχάριστες στιγμές στον γάμο της. Παρόλα αυτά, επέμενε να διατηρεί την σχέση της, κυρίως για χάρη του γιου της, του Χρηστάκη.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τα δύο αδέρφια, τον Γιωργίκη και τη Χάδω. Ο Ανέστης και η Ευγενία ερωτεύτηκαν παράφορα και έκαναν όνειρα και σχέδια να φύγουν μακριά από το σπίτι των Προβιών και να ζήσουν μαζί.

Ωστόσο, η Χάδω αντιλήφθηκε την παράνομη ερωτική σχέση, και ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει τον Ανέστη να φύγει από το πλευρό της. Το μίσος άρχισε να φωλιάζει μέσα της, και για να εκδικηθεί, έστειλε την Στεφανία με τον Χρηστάκη να μαζέψουν μανιτάρια. Οι δύο γυναίκες τα μαγείρεψαν, αλλά στο πιάτο της Ευγενίας πρόσθεσαν έναν δηλητηριασμένο μανιτάρι.

Η γυναίκα υπέφερε με φριχτούς πόνους πριν πεθάνει. Ο μικρός γιος της, που στη συνέχεια μεγάλωσε και έγινε άντρας, πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας του, καθώς είχε μαζέψει και ο ίδιος τα μανιτάρια. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Μετά τον θάνατο της Ευγενίας, ο Ανέστης εξαφανίστηκε από το σπίτι, και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του. Κάποια στιγμή, όμως, θα επιστρέψει. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορούσε να αντέξει τον χαμό της αγαπημένης του, κι έτσι εγκατέλειψε τη ζωή του και κλείστηκε σε μοναστήρι όπου και έγινε καλόγερος.

Τώρα, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ετοιμάζεται να επιστρέψει, αναστατώνοντας τόσο τη ζωή της Χάδως όσο και του Γιωργίκη, ο οποίος δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για την καταστροφή της οικογένειάς του. Από την άλλη, η Χάδω θεωρεί υπεύθυνο για τη δυστυχία της τον αδελφό της, καθώς η γυναίκα του της έκλεψε τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.