Έρωτας Φυγάς: Διπλή κατηγορία για τον Μάρκο

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα βρίσκονται μια ανάσα πριν κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Καταφέρνουν να το σκάσουν, παίρνοντας τα παιδιά μαζί τους και επιτέλους αισθάνονται ελεύθεροι, όμως σύντομα συνειδητοποιούν ότι το μέλλον τους δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.

Οι δυσκολίες που προκύπτουν καθυστερούν το ζευγάρι, ενώ ο χρόνος τρέχει. Η Νότα έχει ήδη φτάσει στο Κιάρι και ενημερώνει τον Ιάσονα ότι η Αλεξάνδρα και τα παιδιά δεν βρίσκονται στο σπίτι, όπως πίστευε.

Ο Ιάσονας, έξαλλος, αποφασίζει να τους εντοπίσει και να εκδικηθεί τον Μάρκο, που έχει σκοπό να του πάρει την οικογένεια. Ειδοποιεί τη χωροφυλακή και ο πρώτος μάρτυρας εμφανίζεται, επιβεβαιώνοντας ότι είδε τον Μάρκο μαζί με τα παιδιά. Η υπόθεση αποκτά τεράστιες διαστάσεις, προκαλώντας τύψεις στη Γεωργία που δεν εμπόδισε τη φυγή της Αλεξάνδρας.

Η Νότα προχωρά το σχέδιό της, οδηγώντας στη σύλληψη του Μάρκου. Οι χωροφύλακες τον ανακρίνουν, προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες για την Αλεξάνδρα, που παραμένει εξαφανισμένη.

Κατηγορούμενος για την εξαφάνιση της, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Μάρκος καταλήγει στη φυλακή, ενώ η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση για την απαγωγή των παιδιών τους.