Σασμός εξελίξεις: Η Εύα, αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδερφού της, απειλεί να δώσει στις Αρχές τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Όμως ο Παύλος δεν είναι πρόθυμος να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο, και με τη σειρά του απειλεί την Εύα πως, αν αποφασίσει να μιλήσει, θα αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και τους λόγους που την οδήγησαν στην Άνω Ποριά.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης, στριμωγμένος από την Αργυρώ, ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν του απομένει άλλη επιλογή παρά να τον παραδώσει στις αρχές. Δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει την απώλεια της αγαπημένης του γυναίκας και του γιου του, προκειμένου να προστατεύσει έναν φονιά και να τον κρατήσει έξω από τη φυλακή, και του το λέει ευθέως. Ο Μαθιός, ακούγοντας τον χαμηλώνει το βλέμμα του για να μην οδηγήσει τον αδερφό του στα άκρα.

Σε αντίθεση με αυτό, η Αργυρώ επιμένει να ασκεί πίεση στον Αστέρη, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να καλύψει τον αδερφό του για να μην τιμωρηθεί. Η σχέση τους, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, και η κηδεία του Λάζαρου, που γίνεται τις επόμενες μέρες , προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα έντασης. Πλέον, η Άνω Ποριά μυρίζει θάνατο, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα.