Ο Παράδεισος των Κυριών: Πάρης και Όλγα στριμώχνουν άγρια την Δωροθέα

Βλέποντας τον Σίμο έξω από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο Αποστόλης, η Όλγα και ο Πάρης εκπλήσσονται. Τον ρωτούν για τον λόγο παρουσίας του, αλλά εκείνος για ακόμα μία φορά καταφέρνει να θολώσει τα νερά. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης το σκάει από το νοσοκομείο πριν φτάσει ο Σωτήρης για να τον ανακρίνει.

Ο Πάρης, ανήσυχος για τη σχέση του Σίμου με τον πατέρα του, μιλάει με την Αμαλία, η οποία συνειδητοποιεί ότι ο Σίμος της είπε ψέματα, και μόλις τον αντικρίζει, τον ρωτά το γιατί. Ταυτόχρονα, η Δωροθέα αναζητά απεγνωσμένα τον Φώτη για να μιλήσουν, ενώ εκείνος ζητά χρήματα για να βοηθήσει τον Αποστόλη να κρυφτεί ξανά στο Μπραζίλ.

Καθώς η ώρα του γάμου του Πάρη και της Γεωργίας πλησιάζει, η Όλγα ζητάει από τον Σωτήρη να την συνοδεύσει στην εκκλησία. Εκείνος συμφωνεί, παρόλο που ανησυχεί μήπως την εκθέσει. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος φεύγει από το Μπραζίλ, και ζητά τη βοήθεια της Μάγιας, η οποία τον κρύβει στο σπίτι της.

Ο Φώτης αν και το καταλαβαίνει όταν βλέπει τον Σωτήρη να έρχεται αναλαμβάνει δράση. Με τη βοήθεια της Μάγιας, καταφέρνουν να τον ξεγελάσουν, αλλά στη συνέχεια διώχνει τον Αποστόλη από το σπίτι της. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο Αποστόλης αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από τη Δωροθέα, η οποία πιέζεται αφόρητα όταν η Όλγα και ο Πάρης απαιτούν εξηγήσεις από την ίδια και τον γιο της.

Τα ψέματα έρχονται στο φως, και ο Πάρης κατηγορεί τον Σίμο για την προσπάθεια να σκοτώσει τον πατέρα του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για την μυστική συνάντηση της Βικτώριας με τον Χρήστο, ο οποίος όμως τον αντιλαμβάνεται και καλεί την αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης κρύβεται στο δωμάτιο της Δωροθέας, ενώ η Βικτώρια συμφωνεί να δώσει χρήματα στον Φώτη για να βρει τον Βασιλείου και τον προσεγγίζει ερωτικά, αλλά εκείνος αντιδρά έντονα, θυμούμενος τα προηγούμενα.

Καθώς ο Πάρης και η Γεωργία παντρεύονται, ο Σωτήρης σπεύδει στο τμήμα και ανακρίνει τον Ρένο που παρακολουθούσε τον Χρήστο. Η Δωροθέα ανακαλύπτει τον Αποστόλη στο δωμάτιό της, ενώ ο Πάρης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ακούει ένα ακόμη ψέμα από τον Σίμο. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, αντικρίζει τον Φώτη μπροστά του και σοκάρεται.