Η παραλία: Ο Καραχάλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και εκφράζει τη συμπάθεια που νιώθει για αυτήν. Η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν τις πρώτες τους βόλτες ως ζευγάρι στο χωριό και αποφασίζουν να επισκεφτούν την γραφική παραλία των Ματάλων. Ο Γιώργος βλέπει την ομορφιά του τόπου και εκφράζει τον ενθουσιασμό της. «Τώρα καταλαβαίνω γιατί με ξέχασες από τη στιγμή που πάτησες το πόδι σου στην Κρήτη. Μου φαίνεται τελικά πως η διαμονή μου εδώ θα παραταθεί», λέει στην Υπατία….

Η παραλία: Το μυαλό της Υπατίας είναι στον Χάρι

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις χαλαρωτικές στιγμές των διακοπών τους, αλλά το μυαλό της Υπατίας είναι στον Χάρι. Σκέφτεται την υπέροχη μέρα που πέρασαν μαζί και τα συναισθήματα αυξάνονται συνεχώς. Ο Χάρι, από την πλευρά του, νιώθει έντονη έλξη προς την Υπατία και όταν την συναντά με τον αρραβωνιαστικό της, αισθάνεται ότι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του…

Την ίδια ώρα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Πιτ συνεχίζει να πονάει μετά τον χαμό της αγαπημένης του. Μοιράζεται τα βάρη αυτής της απώλειας με τη Νάταλι, εκφράζοντας την αδυναμία του να δεχτεί την απώλεια και την ανησυχία του για το πώς πέθανε η αγαπημένη του.

Η ένταση μεταξύ της Καίτης και του συζύγου της, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, φτάνει σε κρίσιμο σημείο, προκαλώντας επικίνδυνες καταστάσεις που επηρεάζουν και τον Παύλο. Σε μια προσπάθεια να προστατέψει την αγαπημένη του, ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη κατάσταση, προκαλώντας αναταραχή. Ο μικρός γιος του, ο Αρχοντάκης, χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια του Χάρι.