Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία φέρνει στον κόσμο το μωράκι της, όμως ο Άγης, παρόλο που είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν βρίσκεται δίπλα της! Παραμένει άφαντος ακόμα και όταν πρέπει να αναγνωρίσει το παιδί του. Τι μπορεί να συμβαίνει με τον Άγη; Παράλληλα, οι ανακρίσεις σχετικά με τον εμπρησμό στον “Παράδεισο” συνεχίζονται εντατικά στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Βάσει των πληροφοριών, ο «Παράδεισος» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: απόλυτη ευτυχία…

Ο Μάρκος ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς γίνεται για πρώτη φορά, όταν η αγαπημένη του κόρη, η Γεωργία, φέρνει στον κόσμο το μωρό της. Ο Μάρκος είναι απόλυτα ενθουσιασμένος με την ιδέα του να είναι παππούς και αφιερώνει πολλές ώρες για να περνάει χρόνο με το νέο εγγονάκι του. Τα όνειρά του γεμίζουν με την ευτυχία και την αγάπη που νιώθει για αυτό το μικρό πλάσμα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε αυτήν την ιστορία. Ο βιολογικός πατέρας του μωρού, ο Άγης, που είχε υποσχεθεί να αναγνωρίσει το παιδί με την παρότρυνση της Πολυξένης, δεν έχει ακόμη εμφανιστεί. Κανείς δεν τον έχει δει ούτε στο μαιευτήριο ούτε και πουθενά αλλού, και αυτό δημιουργεί ανησυχία, άγχος και στεναχώρια. Αυτή η απουσία του Άγη δημιουργεί ερωτηματικά και ανησυχίες. Είναι δυνατόν να μην θέλει να αναγνωρίσει το παιδί, ή υπάρχει κάτι άλλο που συμβαίνει;

Όπως θα παρακολουθήσουμε αργότερα, ο Άγης είναι επιπόλαιος και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, έχει μπλέξει κάπου. Αυτό τον υποχρεώνει να κρύβεται και να παραμένει άφαντος, προκειμένου να αποφύγει τις επιπτώσεις των πράξεών του. Αυτό ωστόσο, κανείς δεν το γνωρίζει, και η Γεωργία και η οικογένειά του τον αναζητούν με ανησυχία. Κυρίως ο πατέρας του,ο Χριστόφορος, αλλά και όλοι όσοι τον αγαπούν.

Στο μεταξύ, παρόλο που το “Παράδεισος” έχει ξαναστηθεί μετά από την πρόσφατη καταστροφή, αυτή η νέα αρχή δεν ήταν απλή υπόθεση. Χάρη στην αφοσίωση, τα προσεκτικά σχέδια και τις αποφάσεις του Ντίνου και της Μιράντας, καθώς και των εργαζομένων του καταστήματος που δούλεψαν σκληρά κατάφεραν να το πετύχουν. Παρ’ όλα αυτά, το μυστήριο γύρω από το ποιος είναι ο υπεύθυνος για την πυρκαγιά παραμένει ανεξήγητο.

Οι ανακρίσεις για τον εμπρησμό του καταστήματος συνεχίζονται επίμονα, με τον αστυνόμο Γιαμαλή να ηγείται των προσπαθειών. Ο αστυνομικός έχει θέσει ως αποστολή του να εντοπίσει τον ένοχο πίσω από αυτήν την πράξη και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να φέρει στο φως την αλήθεια…Όλα οδηγούν σε μια παλιά γνωστή, τη σατανική Βικτόρια.