Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα πάει στο Θέμη και του λέει ότι είναι η αδερφή του Νικήτα. Του εξηγεί γιατί δεν πήγε ακόμα στην αστυνομία να πει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 43-44

Ο Θέμης με τη Λουίζα βρίσκουν το Δώρο κρεμασμένο και μένουν άναυδοι απ΄ την κίνηση απελπισίας, που έκανε. Η Λουίζα είναι σε σοκ, ενώ ο Θέμης παίρνει την αστυνομία. Ο Στέφανος πάει από κει και τους ρωτάει πώς έγινε και πώς βρέθηκε ο Θέμης εκεί μαζί με τη Λουίζα.

Η Ειρήνη βρίσκει το Χριστόφορο τρομαγμένο στο πάτωμα μετά που «είδε» μπροστά του τον Κυριάκο να του λέει ότι δε σκότωσε αυτός το Νικήτα. Τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι ακόμα, αλλά, ο Χριστόφορος δεν της λέει για το όραμα του.

Ο Άλκης γυρνάει στο σπίτι, η Μαρήλια δεν είναι εκεί, αλλά, τον περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη, που τον τρομάζει. Παίρνει αλαφιασμένος τηλέφωνο τη Μαρήλια, που είναι με τον Άρη και της λέει να γυρίσει αμέσως σπίτι.

Όταν ο Μάρκος με την Κρίστια φεύγουν, ο Γρηγόρης ψάχνει για την εταιρία του Χριστόφορου και ψάχνει να μάθει τι σχέση έχει ο Μάρκος μαζί του.
Το επόμενο πρωί, ο Χριστόφορος πάει με την Ειρήνη στο ιατρικό κέντρο για να διακόψει η Ειρήνη την εγκυμοσύνη της.

Η Έλενα, μετά που η Σοφία αρνήθηκε να καταγγείλουν μαζί τον Χριστόφορο στην αστυνομία, ψάχνει καινούργιο σύμμαχο και της έρχεται μια ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι.

Η Έλενα πάει στο Θέμη και του λέει ότι είναι η αδερφή του Νικήτα. Του εξηγεί γιατί δεν πήγε ακόμα στην αστυνομία να πει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου και του ζητάει να το κάνουν μαζί. Για να τον πείσει, του λέει πως ο Χριστόφορος ισχυρίζεται πως δε σκότωσε αυτός, το Νικήτα, αλλά, η Εύα.

Ο Νικόλας πάει στο τμήμα να μιλήσει με το Φίλιππο, αφού έχει αναλάβει την υπεράσπιση του. Ενώ μιλάει με το Στέφανο, η Χάρις τηλεφωνεί στο Στέφανο κι ο Νικόλας του λέει πως την είδε μαζί με την Αμάλα στο αεροδρόμιο τη μέρα, που πήγε να την πάρει. Ο Στέφανος τηλεφωνεί αγχωμένος στη Χάρις κι αυτή του λέει ότι θέλει να μιλήσει με την Αμάλα.

Η Σοφία μαθαίνει ότι ο Φίλιππος παραδόθηκε στην αστυνομία. Μιλάει με την Ειρήνη γι΄ αυτό κι η Ειρήνη της ανακοινώνει και κάτι ακόμα, που την κάνει να συγκινηθεί πολύ.

Η Λουίζα είναι ακόμα χαμένη και σε σοκ μετά το θάνατο του Δώρου. Ο Θέμης πάει να δει πώς είναι κι η συμπεριφορά της Λουίζας απέναντι του είναι τελείως διαφορετική απ΄ αυτό που περίμενε.

Ο Άρης τηλεφωνεί στο Χριστόφορο και του λέει για το θάνατο του Δώρου. Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του Δώρου, όπου έρχεται ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με το Θέμη, που είναι οργισμένος μαζί του, μετά απ΄ αυτά που του είπε η Έλενα.