Ο Αστέρης, ανησυχεί για την εξαφάνιση της Αργυρώς και προσπαθεί απεγνωσμένα να την εντοπίσει. Παράλληλα, στην Αθήνα, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να παραμείνει μακριά από τον αγαπημένο της και την οικογένειά του, που της προκάλεσε μεγάλο πόνο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά σε έναν σκοπό: να προστατεύσει τον Πετρή και να τον διασφαλίσει από κάθε πιθανή απειλή, ακόμα και από τον ίδιο του τον πατέρα, αν απαιτηθεί.

Η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, έχει εντοπίσει την Αργυρώ και προσπαθεί να διατηρήσει κρυφή την τοποθεσία της, γι’ αυτό δεν την πιέζει να αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, που την κρατά μακριά από τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του Αστέρη. Ωστόσο, επιθυμεί έντονα να μάθει τι πραγματικά οδήγησε το παιδί της σε αυτή την αποφασιστική κίνηση.

Το μυαλό της αρνείται απόλυτα την πιθανότητα ότι ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Στεφανή. Η Αργυρώ φοβάται ότι, εάν η Μαρίνα ανακαλύψει αυτήν την αλήθεια, η κατάσταση θα ξεφύγει για ακόμη μία φορά, καθώς η μητέρα της θα επιδιώξει εκδίκηση.

Είναι βέβαιη ότι αν ο Μαθιός είχε παραδοθεί στην αστυνομία από την αρχή, πολλά ανθρώπινα τραγικά γεγονότα θα είχαν αποφευχθεί, αφού η βεντέτα θα σταματούσε και νέες εκδικητικές ενέργειες δεν θα δημιουργούνταν.