Η Ιουλία είναι παντρεμένη με τον Προβιό, και ο Γρηγόρης κατανοεί πλέον ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνον. Συνειδητοποιεί ότι ο αγάπη του για την Ιουλία είναι μια ανέφικτη πραγματικότητα και αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του από εδώ και πέρα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Επιπλέον, αντιλαμβάνεται ότι η Ιουλία αντιμετωπίζει πλέον αλλιώς εκείνον, χωρίς να γνωρίζει τον λόγο πίσω από αυτήν την αλλαγή.

Σε όλη αυτήν την ιστορία, όμως, δεν γνωρίζει ότι η Ιουλία παντρεύτηκε τον Προβιό όχι απλώς για λόγους συμβίωσης, αλλά για να τον προστατεύσει από τον αδελφό της, ο οποίος απειλούσε να τον σκοτώσει λόγω της εγκυμοσύνης της Ιουλίας, καθώς αυτή είχε αποδεχθεί το προξενιό προκειμένου να τον σώσει.

Φυσικά, ο Γρηγόρης δεν έχει ιδέα για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, και αν το γνώριζε, ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Όταν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ανακοινώνει στην Κυριακούλα ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη Φιλιώ, αυτή τον συγχαίρει και τον αγκαλιάζει, λέγοντάς του πόσο χαίρεται που επιλέγει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Στασινόπουλος, από την πλευρά του, έχει τις ενστάσεις του για αυτόν τον γάμο, αλλά δεν μπορεί να τις εκφράσει ανοικτά, καθώς η Κατερίνη του υπενθυμίζει την απόπειρα αυτοκτονίας της Φιλιώς και τον πείθει να μην δημιουργήσουν χειρότερα προβλήματα.