Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος αντιμετωπίζει απειλές που, παρότι τον ανησυχούν, δεν τον σταματούν από το να συνεχίσει τις έρευνες για την δολοφονία της νεαρής γυναίκας. Ταυτόχρονα, ο Ορέστης εξακολουθεί να πολιορκεί τη Δήμητρα, ενώ αυτή αρνείται να ανταποκριθεί στις προσπάθειές του, κρατώντας απόσταση.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Τα μαύρα σύννεφα πάνω από το σπίτι της Χάιδως αυξάνονται…

Όταν ο Φίλιππος επιστρέφει από τον στρατό και μαθαίνει ότι το θερμοκήπιο τους έχει καταστραφεί, ο φόβος ότι η οικογένειά του βρίσκεται υπό απειλή τον κυριεύει. Η Βασιλική, παρά τις δυσκολίες, προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της. Ωστόσο, ένας εφιάλτης με τον άντρα της, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, την ταράζει βαθύτατα.

Μετά το όνειρο που βλέπει με τη μητέρα της, ανησυχεί ότι αυτό ενδεχομένως να προμηνύει κάτι δυσάρεστο και τρέμει για την ασφάλεια του Φιλίππου. Ο Λυκούργος, μετά από εκμυστηρεύσεις στην Χάιδω, αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί απειλές, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη.

Τα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το σπίτι των Στεφανέων, προειδοποιώντας για τον επερχόμενο κίνδυνο. Όταν ο Σωτήρης βλέπει τον Φίλιππο στο χωριό, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιό του, σκορπώντας τον τρόμο. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζει ο Σωτήρης είναι ότι ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο παρουσιαστεί. Η θέληση για εκδίκηση και δικαιοσύνη έχει ήδη ξυπνήσει μέσα του και δεν σκοπεύει να την πνίξει.