Η παραλία, σήμερα: ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, Η παραλία

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης)…

Η παραλία σημερινό επεισόδιο 19

28/9 Επεισόδιο 19
Επεισόδιο 19ο: Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη ολοκληρώνεται, καθώς είναι η τελευταία τους μέρα στον τόπο της παιδικής ηλικίας της Υπατίας. Θα συναντήσει ξανά την κολλητή της, τη Μαρία, με την οποία περνάει μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις από το κοινό τους παρελθόν.

Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά την ένταξή του στην οικογένεια Αρχοντάκη. Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ, τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Ο Γράντος αγωνίζεται για να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα.

Μια ακόμη κρίση του Δημητρού, αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης για τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αρχίζουν να αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως.