3ος όροφος 30/10 έως 3/11 Επεισόδιο 55-64

«Σκόνη»
Η Υβόννη σηκώνεται νωρίς για να καθαρίσει. Ο Γιάννης ξυπνάει απότομα και νομίζει πως γίνεται σεισμός από τον θόρυβο της σκούπας. Προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει και να τον αφήσει να κοιμηθεί ξανά. Η Υβόννη, όμως, επιμένει και τον πείθει, μάλιστα, να τη βοηθήσει.

«10 χρόνια νεότερος»
Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος και πως μπορεί να τα βάλει με έναν πολύ μικρότερο του. Η Υβοννη έρχεται να του δείξει πως αυτό δεν ισχύει, αλλά εκείνος παραμένει αμετάπειστος.

«Το παρόλι»
Ο Γιάννης κερδίζει, επιτέλους, ένα σημαντικό ποσό από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων. Ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης για το πως να χρησιμοποιήσει τα χρήματα. Είτε να τα δώσουν στα παιδιά, είτε να τα κρατήσουν για εκείνους είτε να τα επενδύσουν. Τελικά ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης;

«Χαρούμενη επέτειος»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού αφού κανένας από τους δυο δεν το θυμάται. Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ.

«Παιχνίδια μυαλού»
Ο Γιάννης με την Υβόννη προσπαθούν να πιάσουν κορόιδο ο ένας τον άλλον με μια παραγγελία που τάχα έκαναν σε ένα σουβλατζίδικο.

«Δίαιτα εξπρές»
Η Υβόννη έχει ξεκινήσει να κάνει μια δίαιτα και ο Γιάννης δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά. Τους βλέπουμε να συζητούν τα θέματα της πολυκατοικίας όπως κάθε φορά.

«Το δίλημμα»
Η Υβόννη είναι σε δίλημμα με τα μαλλιά της. Αποφασίζει να φέρει μια νέα κομμώτρια κατ’ οίκον, για να την περιποιηθεί. Ο Γιάννης προσπαθεί να καταλάβει το νέο λουκ που θέλει να αποκτήσει η γυναίκα του.

«Η κομμώτρια»
Η Τίτα η κομμώτρια κλαίει, επειδή ο Τίτος ο σύντροφος της είναι παντρεμένος. Η Υβόννη με τον Γιάννη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει με τον Τίτο και γιατί η Τίτα δεν δουλεύει πια στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν παλιότερα.

«Οι πιστοποιημένοι»
Η Υβόννη και ο Γιάννης επιστρέφουν από μια έκθεση όπου έφαγαν κυριολεκτικά τα πάντα. Οι επιλογές όλες ήταν εξαιρετικές και αποφάσισαν πως πλέον πρέπει να πηγαίνουν πιο συχνά σε τέτοιες εκθέσεις.

«Γιάννη θα λες και θα κλαις»
Ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις. Η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος να του πάρει την πίεση. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να καλμάρει τους φόβους του.