Παγιδευμένοι: Η Λίνα μπλέκεται σε μια νέα υπόθεση που ταράζει τις ζωές όλων.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Μαγνήτης που τραβάει πάνω του όλα τα προβλήματα

Ο Θοδωρής, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, άρχισε να έχει ερωτικά συναισθήματα για τη Λίνα, η οποία φαίνεται πως ανταποκρίνεται. Παράλληλα, ο νεαρός έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του Άκη, που έχει εξαφανιστεί.

Αυτό είναι ένας από τους λόγους που δεν εμφανίζει ιδιαίτερη αντίδραση όταν ο Δημήτρης του προτείνει να δουλέψει στην καντίνα της Ασφάλειας του Πειραιά. Πιστεύει ότι αυτή η θέση εργασίας θα του παρέχει καλύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να εντοπίσει τον Άκη.

Ωστόσο, όσο και αν ο Δημήτρης προσπαθεί να τον προστατεύσει, φαίνεται ότι ο Θοδωρής έχει έναν μαγνήτη που τραβάει πάνω του όλα τα προβλήματα. Η Λίνα, που έχει ερωτευτεί τον Θοδωρή, πετάει στα σύννεφα όταν ανακαλύπτει τα αληθινά του συναισθήματα.

Τώρα που έχει πάρει το μάθημα της η Λίνα επικεντρώνεται στη σχολική της πορεία με στόχο να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο. Αλλά η ζωή έχει διαφορετικά σχέδια για εκείνη, καθώς βρίσκεται ξανά μπλεγμένη σε μια υπόθεση που θα ανατρέψει τη ζωή όλων. Πού θα την οδηγήσει αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη;