Παγιδευμένοι: Η Άννα προχωρά προς το υπηρεσιακό ασανσέρ, όπως της ζήτησε η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής, με σκοπό να κατέβει στο υπόγειο. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν όλους τους χώρους μέσω των καμερών, από όπου θα πρέπει να περάσει η Άννα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Το ασανσέρ του θανάτου…

Καθώς η πόρτα του κεντρικού ασανσέρ ανοίγει, διαπιστώνουν με έκπληξη ότι εκείνη δεν είναι μέσα. «Πού μπορεί να είναι;», φωνάζει ανήσυχος ο Ανδρέας. «Της είχα εξηγήσει ακριβώς το σχέδιο», λέει ο Σταύρος, ενώ ο Δημήτρης βγαίνει τρέχοντας από το βαν και βλέπει ένα drone στον ουρανό. Αμέσως, καλεί τον πατέρα του. «Είσαι στο νοσοκομείο;», τον ρωτάει γεμάτος αγωνία.

Ο Σπύρος απαντάει ότι βρίσκεται εκεί μαζί με το αφεντικό του, που προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας. Ο Δημήτρης του ζητά να πάει στο θάλαμο του το παιδιού που είχε σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου. Ο Σπύρος σπεύδει, αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί. Έχει απαχθεί και ο Δημήτρης καταλαβαίνει τον κίνδυνο και ξεκινά να αναζητήσει την Άννα.

Η Άννα συνεχίζει να προχωρά προς το ασανσέρ. Ο Δημήτρης την εντοπίζει και προσπαθεί να τη σταματήσει. «Πρέπει να είμαι μόνη μου, αν θέλεις να δω ποιος είναι» του φωνάζει αποφασισμένη. «Δεν θα πας πουθενά» απαντά με αυστηρότητα ο Δημήτρης. «Θα πάω» επιμένει εκείνη. Σε αυτήν την στιγμή, φτάνουν εκεί και ο Σταύρος με τον Ανδρέας. «Είναι παιχνίδι, ένας τρόπος να μας αποσπάσει την προσοχή και να απαγάγει το παιδί», της εξηγεί ο Δημήτρης.

Ακριβώς τότε, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, το ασανσέρ που είναι παγιδευμένο, αρχίζει να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα ανάμεσα στους ορόφους, καταλήγοντας τελικά σε μια σύγκρουση που το διαλυει. Εάν η Άννα είχε μπει σε αυτό το ασανσέρ, θα είχε βρει τον θάνατο.