Ο Χρήστος και η Αριάδνη ετοιμάζονται να κλείσουν την ταβέρνα και για ακόμα μία φορά κανονίζουν να πάνε στον ξενώνα. Εκείνη του λέει πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί ο Στάθης της πετάει διαρκώς μπηχτές, ενώ ο Χρήστος της λέει ότι παραδέχτηκε στον Κωνσταντίνο την σχέση τους και ότι ο θείος έχει μάθει τα πάντα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Κάποιος μας είδε έξω εκείνο το βράδυ που σε φιλούσα και του το κάρφωσε.. Εγώ του εξήγησα πως η φάση έληξε πριν καν ξεκινήσει, αλλά όπως και να ‘χει, οι κεραίες του είναι τεντωμένες..», της εξηγεί και στη συνέχεια την ρωτάει αν μπορούν να σταματήσουν το πάθος τους. «Όχι», απαντά η Αριάδνη, τον φιλάει και φεύγουν για τον ξενώνα.

Έχει περάσει η ώρα και ο Δημοσθένης βλέπει τον γιατρό να βγαίνει από την αίθουσα τοκετού και γεμάτος αγωνία τον πλησιάζει. «Να σας ζήσει ο γιος.. Όλα πήγαν καλά! Η αιμορραγία ελέγχθηκε και το παιδί δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αναπνοή. Θα μείνει στη θερμοκοιτίδα όμως μέχρι να πάρει λίγο βάρος», τον ενημερώνει και ο Δημοσθένης ρωτάει για την Ξένια.

«Δεν έχει συνέλθει ακόμα από τη νάρκωση. Μόλις την φέρουν στο δωμάτιο, θα σας ειδοποιήσω», του απαντά ο γιατρός κι εκείνος χαμογελάει ανακουφισμένος. Στη συνέχεια πηγαίνει στον θάλαμο με τις θερμοκοιτίδες και βλέποντας τα μωρά συγκινείται, ενώ η Ασπασία την ίδια ώρα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

Την επόμενη μέρα, η Δήμητρα καθώς φεύγει για την αποστολή της, μεταμφιεσμένη, πέφτει τυχαία πάνω στον Ορέστη, ο οποίος την αναγνωρίζει. «Σε παρακαλώ, μίλα σιγά.. Και μην πεις σε κανέναν ότι με είδες έτσι!», του λέει εκείνη, ενώ ο Κουράκος που τους βλέπει από το παράθυρο βγαίνει γρήγορά έξω.

«Ορέστη, προσεκτικά… Μην την δώσεις, είναι σε μυστική αποστολή. Άντε διαλύστε το, μην τραβήξουμε τα βλέμματα», του λέει και ο Ορέστης υπόσχεται πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν και φεύγει.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος λέει ένα σωρό ψέματα στην Αφροδίτη για το προηγούμενο βράδυ. «Άστα, μεγάλη αναποδιά.. Χάλασε ο καταψύκτης. Ήταν τίγκα στα κρέατα και τα λαχανικά. Και σιγά μην ερχόταν μάστορας νυχτιάτικο.. Το είχε ξαναπάθει και πέρσι, κάποιος αντιστάτης κολλάει», της εξηγεί, όμως μέσα του πεθαίνει από τις τύψεις.