Όταν ο Χριστόφορος μαθαίνει τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη, αντιδρά με οργή. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα φιλάει τον Ντίνο, με την Αμαλία να παρακολουθεί τη σκηνή, ενώ η Όλγα αποφασίζει να αναλάβει δράση για να βοηθήσει τον Πάρη να αποφύγει τη φυλακή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Όταν ο Ντίνος επισκέπτεται το σπίτι των Μπουραντάδων, συναντά τη Μιράντα και αντιμετωπίζει την έλλειψη εξηγήσεων από εκείνη. Εκείνη του εξηγεί ότι έδωσε το ποσοστό της στον Σίμο αντί να το πάρει η Αμαλία.

Στη συνέχεια, η Μιράντα, γεμάτη πικρία, φιλάει τον Ντίνο, αλλά αμέσως μετά το μετανιώνει και αισθάνεται άσχημα, καθώς καταλαβαίνει ότι τους παρακολούθησε η Αμαλία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η ιατροδικαστική εξέταση της Νέλλυς αποκαλύπτει κακοποίηση, ενώ ο ψυχίατρος του Πάρη προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να κάνουν εξετάσεις, υπονοώντας ότι ο Πάρης ενδέχεται να ήταν ναρκωμένος και να μην κατανοήσει τα γεγονότα.

Στη συνέχεια, η Όλγα επισκέπτεται τη Νέλλυ και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια σχετικά με τον Πάρη. Ωστόσο, τα ψέματα και οι θεατρινισμοί της Νέλλυ δεν την πείθουν, και η Όλγα τη ρωτά ευθέως εάν πληρώθηκε για να λέει ψέματα, δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμη να της προσφέρει ακόμη περισσότερα για να πει την αλήθεια.