Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 13

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη, ενώ παράλληλα η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ο Φάνης την απατά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη)…

Καθημερινά από από Δευτέρα έως Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:00.

Οι Πανθέοι 4/10 Επεισόδιο 13

Ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη απειλεί τη Μιρέλλα να μείνει μακριά από τους Πανθέους.

Ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη. Ο Λουκάς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα.

Ο Οικονόμου πληροφορεί τον Ισίδωρο για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του. Η Λιάνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του.

Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.