Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Ιάσονας υπόσχεται να αγαπά και να στηρίζει για πάντα την Αλεξάνδρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα καλύπτει την Ευγενία

Την ώρα που η Αλεξάνδρα αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή, η Ευγενία ανησυχεί πως το ένοχο μυστικό της θα βγει στο φως. Ωστόσο, προτού αυτό συμβεί, γίνεται μια άλλη αποκάλυψη: ο Μάρκος μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ότι ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί!

Την ώρα που ο Μάρκος αναζητά με αγωνία την Αλεξάνδρα, εκείνη μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η Ευγενία, ανήσυχη και σχεδόν εκτός εαυτού, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της αποκάλυψης, ενώ η Νότα, μάταια προσπαθεί να την ηρεμήσει, για να μην προδοθεί.

Το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα μπορεί τελικά να πεθάνει την πανικοβάλλει και δεν ξέρει τι να κάνει για μην μάθει ποτέ κανείς την αλήθεια. Και σύντομα οι φόβοι της επαληθεύονται, όταν η Αλεξάνδρα ξεπερνά τον κίνδυνο και ανοίγει τα μάτια της. Με την πρώτη ματιά προς την Ευγενία, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια για τα γεγονότα και φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση του τι συνέβη. Οι προσπάθειες της Ευγενίας να την πείσει ότι παραπλανάται αποτυγχάνουν.

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας μπαίνει στο δωμάτιο της συζύγου του και με δάκρυα στα μάτια, ζητά συγγνώμη για όσα συνέβησαν και υπόσχεται να την αγαπά και να τη στηρίζει για πάντα. Παράλληλα, η Μαργέτα βρίσκεται σε κατάσταση ανασφάλειας, γνωρίζοντας ότι ο γιος της είχε σχέση με την Ουρανία, την ερωμένη του νεκρού άντρα της. Τελικά, καταφέρνει να εντοπίσει τα εγγόνια της και να τα επιστρέψει στο Κιάρι. Ωστόσο, τα λόγια της Ουρανίας την πονάνε βαθιά και είναι δύσκολο να τα ξεπεράσει.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το ερώτημα του τι συνέβη την ημέρα που τραυματίστηκε. Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια, φοβούμενη ότι αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τον Μάρκο. Όταν ξανά ανοίγει τα μάτια της, βλέπει τον Μάρκο στο πλευρό της, κάτι που την ηρεμεί. Ωστόσο, καθώς του εξηγεί τα γεγονότα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο, ο Μάρκος συγκλονίζεται βαθιά και δεν ξέρει πώς πρέπει να προχωρήσουν στο εξής.