Νέες ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Τάσος, ο φούρναρης, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Αρετή διότι ανακαλύπτει ότι εξακολουθεί να αγαπάει την πρώην γυναίκα του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Οι δύο τους, ο Τάσος και η Αρετή, ήταν έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από μια σχέση που είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Ο γάμος, όμως, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Αρετή, κρατώντας τα προσκλητήρια στο χέρι, μαθαίνει την σοκαριστική είδηση ότι ο φούρναρης είναι πάλι μαζί με την πρώην σύζυγό του, καθώς ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.

Ο Τάσος, προκειμένου να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, χρησιμοποίησε την Αρετή, η οποία εξοργισμένη με όλα όσα μαθαίνει, αναλαμβάνει δράση και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Έξαλλη, φτάνει στο μαγαζί του Τάσου, προκαλώντας πανικό. Μιλάει σκληρά και έντονα προς τον Τάσο και μάλιστα πετάει αυγά στους πελάτες. Η Αρετή είναι εκτός εαυτού και νιώθει βαθιά προδομένη, αφού φανταζόταν ότι η ζωή της δίπλα σε έναν άνθρωπο όπως ο Τάσος θα ήταν γεμάτη αγάπη και ευτυχία, όμως η πραγματικότητα την διέψευσε.