Στο σπίτι της Μαρίνας, οι καμπάνες χτυπούν χαρούμενα. Η Αργυρώ ενημερώνει τη Μαρίνα ότι επιστρέφουν στην Κρήτη με τον Αστέρη και τον Πέτρο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Λίγες ημέρες πριν, αισθανόμενη αποξενωμένη από τη ζωή του Αστέρη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του Μαθιού, είχε αποφασίσει να φύγει για την Αθήνα για να σκεφτεί. Ωστόσο, ο Αστέρης θα επαναφέρει την αγάπη του, προτείνοντάς της να παντρευτούν κρυφά.

Η Αργυρώ, ωστόσο, θα αρνηθεί, λέγοντας: “Έχω φανταστεί αλλιώς τον γάμο μας, Αστέρη. Άλλωστε, δύο φορές προσπαθήσαμε να το κάνουμε κρυφά και δεν τα καταφέραμε. Ας γυρίσουμε στην Κρήτη με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, και σύντομα θα παντρευτούμε.” Ο Αστέρης θα συμφωνήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, όταν όλοι περιμένουν το ζευγάρι με ανοιχτές αγκάλες, υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν επιθυμεί να δει την Αργυρώ. Αυτή είναι η Βασιλική, που αισθάνεται πληγωμένη από τον τρόπο που της μίλησε η γυναίκα του Αστέρη.

Η Καλλιόπη, βλέποντας έναν νέο πόλεμο να έρχεται, θα μιλήσει στον μεγάλο γιο της, λέγοντας: “Μαθιό μου, είδαμε και πάθαμε να έρθετε πάλι κοντά με τον αδελφό σου. Τι θα γίνει αν οι γυναίκες σας ανοίξουν πόλεμο;”. Εκείνος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, αλλά η “καπετάνισσα” θα συνεχίσει να εκφράζει τον προβληματισμό της.

Πράγματι, οι δύο γυναίκες θα χρειαστεί να ξορκίσουν τις αντιζηλίες τους και να βρουν τον τρόπο να επανασυνδεθούν, παρά τις προσπάθειες των αγαπημένων τους.