Σασμός: Ο Αντρέας, γεμάτος οργή, φτάνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να ζητήσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Αντρέας: «Η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη»

Ο Αντρέας, γεμάτος οργή, φτάνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να ζητήσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν και η Μαρίνα τον αντιμετωπίζει χωρίς κανέναν δισταγμό, λέγοντας του ότι δεν μπορεί κανείς να κρίνει αν σεβάστηκε ή όχι τη μνήμη του άντρα της, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τον πόνο που έχει βιώσει στη ζωή της, τονίζοντας του ότι ήταν μόνη και προσπαθούσε να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά της.

Όταν ο Αντρέας της λέει: «Η κόρη σου έγινε μητρέσα του Σταματάκη κι εσύ δεν έκανες τίποτα», η Μαρίνα χωρίς δεύτερη σκέψη θα σηκώσει το χέρι της και θα τον χαστουκίσει κι εκείνος θα καταλάβει ότι τα λόγια του πέφτουν στο κενό.

Την ίδια ώρα, η Αιμιλία λαμβάνει μια πρόταση για να εργαστεί στην εισαγγελία της Αθήνας και χωρίς να χάσει χρόνο λέει το μεγάλο «ναι». Ο Παύλος και ο Δημήτρης, παρά τη χαρά τους για την εξέλιξη στη ζωή της Αιμιλίας, δεν μπορούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους που δεν θα τη βλέπουν πλέον καθημερινά.

Τέλος, ενώ ο Αντώνης και ο Γιώργος επιμένουν ψάχνουν για να μάθουν τι συνέβη στο μαντρί μεταξύ του Νικηφόρου και του Μαθιού, η Στέλλα επισκέπτεται τον Βαγγέλη στη φυλακή. Εκεί, του δίνει συμβουλές και τον καλεί να μιλήσει ανοιχτά για τα εγκλήματα του Ευθύμη Φαρμάκη προκειμένου να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του κι εκείνη να καταφέρει να τον βγάλει από τη φυλακή πιο σύντομα.