Τα προσεχή επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”, θα ξεσηκώσουν συναισθήματα, καθώς το ζεύγος Αμαλία-Ισίδωρος αντιμετωπίζει την απειλή ενός διαζυγίου, μόλις λίγο μετά τον γάμο τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η κατάσταση ξεκινά από την Αμαλία, που απαντά σε ένα e-mail των συνεργατών της εταιρείας Βρεττάκων, παριστάνοντας τον Ισίδωρο, χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Όταν εκείνος το ανακαλύπτει, αρχίζει μια περίοδο κρίσης με την Αμαλία.

Ενώ αυτή προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό της λέγοντας ότι το έκανε με καλή πρόθεση, ο Ισίδωρος αμφισβητεί την απόφασή του να παντρευτεί την Αμαλία.

Σε αυτόν τον πολύπλευρο χαμό, ο Μάνος και η Μαρίνα παρατηρούν την επιρροή που η Αμαλία συνεχίζει να έχει στην Αγγελική. Και η Ιουλία επίσης αισθάνεται αναστάτωση με αυτά τα γεγονότα, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει την Αμαλία για τα e-mails που στέλνει, η οποία όμως δεν σταματάει να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισίδωρος αρχίζει να αισθάνεται ότι έκανε λάθος να παντρευτεί την Αμαλία και λαμβάνει την απόφαση να την αφήσει πίσω και να ταξιδέψει μόνος του στο Λονδίνο για να επισκεφτεί την κόρη του, την Αντιγόνη, όπως θα αποκαλυφθεί σε μεταγενέστερα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Σε άλλο μέτωπο, ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης βαδίζει προς μια αρνητική κατεύθυνση. Υπάρχει ενδεχόμενο να βρίσκεται στην τελική ευθεία;

Βάσει των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον Τηλεθεατή, ο Χρήστος και η Αριάδνη βίωσαν μια παθιασμένη νύχτα στο ξενοδοχείο και το μυαλό του Χρήστου φαίνεται να είναι σ’ αυτήν. Κανένας από τους δύο δεν καταφέρνει να αντισταθεί στο δυνατό συναίσθημα που τον κατακλύζει για τον άλλο.

Ο Χρήστος αισθάνεται ενοχλημένος και αντιλαμβάνεται ότι θα έπρεπε να είχε συζητήσει με την Αφροδίτη πριν παντρευτούν και να έλυνε αυτήν την κατάσταση, αφού το συναίσθημά του για την Αριάδνη είναι πολύ ισχυρό.

Χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας που αγαπά, ο Χρήστος μιλάει για τον έρωτά του στην Ισμήνη και στον Κωνσταντίνο. Γενικά, ο Χρήστος νιώθει ότι τα πράγματα στον γάμο του πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και θεωρεί πως έχει έρθει η ώρα για λήψη αποφάσεων. Σκέφτεται άραγε να διαλύσει τον γάμο του με την Αφροδίτη;