Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Ο Χάρι προσκαλεί την Υπατία να τον συνοδεύσει… Μια πολύ έντονη σύνδεση αρχίζει να αναπτύσσεται… Παρακάτω τα επεισόδια 4 και 5 που θα προβληθούν 7 και 8/9…

Η παραλία Επεισόδια 4-5

Όλο το χωριό συμμετέχει στην κηδεία και οι συναισθηματικές αντιδράσεις των παρευρισκομένων είναι έντονες, καθώς κυριαρχούν ο πόνος και η θλίψη για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας.

Η παραλία 7/9 Επεισόδιο 4

Επεισόδιο 4ο: Ο Καραχάλιος προσεγγίζει τον Σήφη, προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη νύχτα του φόνου, καθώς η κοινότητα αμφισβητεί την ενοχή του Πιτ.

Ο Πιτ απελευθερώνεται γρήγορα από τον Καραχάλιο και επιστρέφει στο κοινόβιο προς μεγάλη ανακούφιση των χίπηδων. Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται πιο κοντά, προσφέροντας βοήθεια σ’ έναν τραυματισμένο χίπη και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι, άραγε, αυτό που τους ενώνει πιο ισχυρό απ’ όλα όσα τους χωρίζουν;

Η παραλία 8/9 Επεισόδιο 5

Η Υπατία και ο αγαπημένος της θείος, ο Δημητρός, περνούν μια ευχάριστη μέρα μαζί εξερευνώντας τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού, παρά τις αντιρρήσεις της Νικολίνας. Ο Πιτ εκφράζει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον Καραχάλιο σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος.

Ο Χάρι προσκαλεί την Υπατία να τον συνοδεύσει στις ιατρικές επισκέψεις που κάνει στα χωριά της περιοχής, αφιλοκερδώς, καθώς χρειάζεται επιπλέον βοήθεια από κάποιον εξίσου ικανό γιατρό στη φροντίδα των κατοίκων της περιοχής. Μια πολύ έντονη σύνδεση αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους.