Ηλέκτρα σημερινό επεισόδιο: Οι έρευνες για τη φωτιά συνεχίζονται με ισχνά αποτελέσματα. Η καθυστέρηση, η θολή ατμόσφαιρα ανεβάζουν συνεχώς την ένταση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τα επεόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα».

Ηλέκτρα 5/10 Επεισόδιο 4

«Μπορείς να ξεχάσεις το παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το ξεπεράσεις»

Επεισόδιο 4ο: Η νέα συνάντησή της με τον Παύλο αναστατώνει την Ηλέκτρα. Του αντιστέκεται, μα την έλκει. Ο Βρεττός πασχίζει να βρει λύση για το ναυπηγείο. Όσο αυτή αργεί, τόσο εκείνος εκνευρίζεται και τα βάζει με όλους. Μα κι όλο το νησί τα βάζει μαζί του.

Φαίνεται ότι εκείνο που δεν ήθελε να συμβεί ποτέ, είναι η μόνη επιλογή που του έχει απομείνει: να πουλήσει στον εχθρό του το έργο της ζωής του, το τρίτο του παιδί.

Οι έρευνες για τη φωτιά συνεχίζονται με ισχνά αποτελέσματα. Η καθυστέρηση, η θολή ατμόσφαιρα ανεβάζουν συνεχώς την ένταση. Ποιος θα εκραγεί πρώτος; Η οικογένεια του Βασίλη καλεί τον Παύλο σε δείπνο.

Κι εκεί, η ματιά του θα πληγώσει την Ηλέκτρα, κατάβαθα. Γιατί ξέρει. Εκείνος έβαλε πλάτη για το σωστό κι εκείνη για το άδικο. Τι κρύβει, όμως, ο καθένας τους στο σκοτεινό του παρελθόν, που ορίζει τη συμπεριφορά του στο σήμερα;