Το προξενιό της Ιουλίας: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, στα επόμενα επεισόδια, Πέμπτη 5, Παρασκευή 6 και Τετάρτη 11/10. Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στην χωροφυλακή, ανατρέπει τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια 2-3-4

Καλοκαίρι 1959. Η είδηση μιας δολοφονίας αναστατώνει την ήσυχη κοινωνία του Τυρνάβου. Ο διοικητής χωροφυλακής Κωστής Στασινόπουλος, αρχίζει μια σειρά από ανακρίσεις, μέσα σε έναν κύκλο ανθρώπων που έχει στο κέντρο του το παράνομο ζευγάρι.

Το προξενιό της Ιουλίας 5/10 Επεισόδιο 2

Ανακαλύπτοντας πολύ σύντομα την ερωτική σχέση του Γρηγόρη με την Ιουλία, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη στοιχείων της δολοφονίας, ο Στασινόπουλος διευρύνει τον αριθμό των υπόπτων και εκμεταλλεύεται κάθε δυνατή πληροφορία από το παρελθόν, προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη.

Ο φόνος, όμως, φέρνει στον Τύρναβο και τον κουμπάρο του Στασινόπουλου, Γιωργίκη Προβιό, μεγαλογαιοκτήμονα της Λάρισας, που έχει μαγευτεί από την πανέμορφη Ιουλία. Αλλά οπλίζει και το χέρι του Ρήγα, του οξύθυμου αδελφού της, που αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του…

Το προξενιό της Ιουλίας 6/10 Επεισόδιο 3

Μια σφαίρα που δεν βρίσκει τον στόχο της, στέλνει εσπευσμένα την αιμόφυρτη Ιουλία στον υγειονομικό σταθμό Τυρνάβου, όπου την οδηγεί πρόθυμα με το αυτοκίνητό του ο Γιωργίκης Προβιός, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα, η μάνα του Γρηγόρη, ανεβαίνει μαζί με τον Στασινόπουλο στο βουνό, για να διαπραγματευτεί την παράδοση του αγαπημένου συζύγου της, Στράτου.

Ενώ η κόρη τους, Αλεξάνδρα Ραζίνη, δημοσιογράφος στην Αθήνα, μαθαίνοντας τα νέα από την εφημερίδα της, αποφασίζει να γυρίσει μετά από χρόνια στον Τύρναβο, για να μάθει από κοντά τι συμβαίνει.

Παράλληλα, η Στάσα Σκούταρη, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει με την οικογένειά της τον Τύρναβο και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Δεν ξέρει βέβαια, πως την ίδια στιγμή, η Ιουλία της έχει αποφασίσει με τον Γρηγόρη να κλεφτούν και ήδη ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα.

Το προξενιό της Ιουλίας 11/10 Επεισόδιο 4

Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στην χωροφυλακή, ανατρέπει τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Ωστόσο, δεν δίνει λύση στην υπόθεση του φόνου, γιατί παρ’όλο που ο Στράτος μοιάζει να είναι ο ιδανικός ένοχος, εκκρεμεί να βρεθούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος.

Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη, ενώ οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό, κοντά στην Στάσα, στην προσπάθειά του, να προσεγγίσει την Ιουλία.

Την ίδια στιγμή όμως, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιός του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομαχτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμπεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων…