Σασμός: Η επιστροφή του Νικηφόρου προκαλεί αναστάτωση, όμως η είδηση για την ενοχοποίηση του Φαρμάκη για τη δολοφονία του Στεφανή, δίνει ελπίδα στη Βασιλική…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Μια τυχαία συνάντηση θα αναζωπυρώσει την αντιπαράθεση

Αστέρης και Αργυρώ, που έχουν πάρει την ευλογία της Καλλιόπης για τον αρραβώνα τους, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα σχέδια τους στην οικογένεια, βλέποντας με έκπληξη την αλλαγή της συμπεριφοράς του Αντρέα. Μόνο που ο Αντρέας, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να τα σκοτεινά του σχέδια.

Ο Αντώνης προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το γράμμα που άφησε πίσω του Φαρμάκης, ενώ το όπλο της δολοφονίας του βρίσκεται στα χέρια του.

Η γιαγιά Ειρήνη, αποκαλύπτει το μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα, την ώρα που η Καλλιόπη είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Μαθιό στον Νικηφόρο. Τέλος, η συνάντηση της Εύας με τον Παύλο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον φόβο και στην ανασφάλεια.

Η Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος επιδιώκει να κατανοήσει τις προθέσεις της, όμως εκείνη διατηρεί τα χαρτιά της κλειστά, αφήνοντας τον να αναρωτιέται.

Ο Αντρέας πλησιάζει τη Στέλλα με σκοτεινές προθέσεις, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζεται με τη Βασιλική. Σκοτεινές αναμνήσεις έρχονται στο νου της Θοδώρας την ημέρα που πηγαίνει για την πρόβα του νυφικού της, πράγμα που δεν περνά απαρατήρητο από την Μαρίνα, η οποία προβληματίζεται.

Η αθωότητα του Βαγγέλη σχετικά με τη δολοφονία του Ξαξίρη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό φαίνονται να μην έχουν αποτέλεσμα.

Ο Νικηφόρος αγωνίζεται με τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να βρει τρόπο να αποδεχτεί τον Μαθιό. Την ίδια ώρα, η ένταση ανάμεσα σε Αντρέα και Μαθιό αυξάνεται. Μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες θα αναζωπυρώσει την αντιπαράθεση ανάμεσά τους, και μόνο ένας από τους δύο θα κερδίσει τον αγώνα.