Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια βάζει στο στόχαστρο της τον Άγη

Το μυστικό κουτί του φόβου, που περιέχει αποδείξεις από τις εγκληματικές ενέργειες και τις απάνθρωπες πράξεις που διαπράττει ο Χρήστος, βρίσκεται στα χέρια της Δωροθέας, όμως εκείνος το αρπάζει από τα χέρια της και το πετάει στο τζάκι.

Η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το κουτί, αλλά δεν τα καταφέρνει. Αν κι εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία και τους φωνάζει ότι έχουν μπροστά τους έναν δολοφόνο, δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως.

Ο αστυνόμος Γιαμαλής, όμως, απαιτεί την άμεση εξέταση του Χρήστου από ιατροδικαστή. Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια ταράζεται όταν ο Σίμος της ανακοινώνει την επιστροφή του Άγη. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Άγης επικοινωνεί κρυφά με την Πολυξένη, αυτή μοιράζεται τη χαρά της με την Αμαλία, η οποία, ανύποπτη, το λέει στον Σίμο.

Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της Βικτώριας, που επιθυμεί μόνο να εξαφανίσει τον Άγη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, καθώς ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αντικρίζει τη Στέλλα αναίσθητη στο κρεβάτι του και, πανικόβλητος, φωνάζει γαι βοήθεια.