Το Μυστικό της Πεταλούδας: Όταν ο Παύλος φεύγει για τη δουλειά, η Χλόη ψάχνει στο δεύτερο κινητό του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 59

Η Έλενα στήνει μια ψεύτικη απόπειρα στραγγαλισμού της και κατηγορεί τον Χριστόφορο γι΄ αυτό, για να τον στριμώξει ακόμα περισσότερο στις ανακρίσεις.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2/10 Επεισόδιο 59

Όταν ο Παύλος φεύγει για τη δουλειά, η Χλόη ψάχνει στο δεύτερο κινητό του, που το βρήκε στο σπίτι και βεβαιώνεται πως ο Παύλος ήξερε την Κρίστια από παλιά. Αναστατωμένη και ταραγμένη, δεν ξέρει τι να κάνει.
Ο Παύλος, που έχει θορυβηθεί απ΄ το νυχτερινό τηλεφώνημα της Χλόης στο Μάρκο, πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει γιατί του τηλεφώνησε η Χλόη το προηγούμενο βράδυ.
Ο Χριστόφορος, που έχει θυμηθεί ότι η Βαγγελιώ τον είχε μαχαιρώσει χωρίς λίγο, παίρνει μια παράξενη απόφαση σε σχέση με τις ανακρίσεις, με την οποία ο Νικόλας διαφωνεί κάθετα.
Η Κρίστια λέει στο Θέμη πως για να στριμώξουν τον Χριστόφορο στις ανακρίσεις, θα αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του ημερολογίου της Βαγγελιώς, που βρήκε ο Χριστόφορος στο σπίτι στην Ποταμίτισσα.
Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια, ρωτάει τον Στέφανο ποια είναι η προσωπική του άποψη σε σχέση με τον Χριστόφορο, αν πράγματι δε θυμάται ότι είναι ο Κυριάκος ή αν παριστάνει ότι δε θυμάται για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Χλόη αποφασίζει να βρει τρόπο να μάθει ποια ήταν η σχέση του Παύλου με την Κρίστια παλιά.