Η Μάγισσα – Η Γερακίνα αναλαμβάνει δράση στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αποφασισμένη να φυγαδεύσει τη Σκεύω και τον Μισέλ για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του Πετρούνη, αντιμετωπίζει την πεθερά της, την ύποπτη για το έγκλημα, και τις υποψίες για τον Σπήλιο.

Η Μάγισσα – Τους βοηθά να δραπετεύσουν – Γλιτώνουν το φονικό

Ενώ επιστρέφει στον πύργο, η Γερακίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον Μισέλ, τη Σκεύω και τον Θράσο. Παρά την πίστη της στη νύφη της, αποκαλύπτεται ένα μυστικό που αλλάζει τα δεδομένα. Αν και αναγνωρίζει την αγάπη τους, γνωρίζει ότι η αλήθεια μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο ανείπωτες συνέπειες. Η Γερακίνα γνωρίζει τον κίνδυνο που επιφέρει η αποκάλυψη των γεγονότων, αλλά και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Σκεύω από τον Θράσο.

Αποφασισμένη να προστατεύσει τη Σκεύω και τα παιδιά της, αλλά και να δώσει μια ευκαιρία στην αγάπη του Μισέλ, αναλαμβάνει δράση. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα αποκαλύψουν το πώς η Γερακίνα θα προχωρήσει στο σχέδιό της και ποιο θα είναι το τίμημα της αλήθειας. Πώς θα αντιδράσει η Σκεύω στην προσφορά βοήθειας από τη Γερακίνα; Τι μυστικά κρύβονται ακόμη στον πύργο και πώς θα επηρεάσουν την πορεία της ιστορίας; Και ποιος τελικά θα αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Πετρούνη και ποιο θα είναι το κόστος αυτής της αποκάλυψης;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ