Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο θάνατος έρχεται στον Τζανή και τη Μεταξία με μια απόκοσμη βαρύτητα που πλανάται πάνω από τις ζωές τους, όπως προϊδεάζεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Μάγισσα – Το τέλος τους σφραγίζεται με αίμα

Ο Τζανής προσπαθεί να ξεφύγει από την επιρροή των Γερακάρηδων και να διατηρήσει την εξουσία του, αλλά ο Κανέλλος, αποφεύγοντας τη φυλάκιση, τον καθηλώνει ως ομήρου. Οι ζωές τους κρέμονται αβέβαιες, με την αποκάλυψη του φόνου του μωρού να πλησιάζει. Ο Τζανής βυθίζεται στο μίσος του, αδυνατώντας να ξεφύγει από την παγίδα που έστησε, ενώ η Μεταξία, αντιμέτωπη με την απελπισία, επιλέγει να βάλει τέλος στη ζωή της με το δηλητήριο που της προσέφερε η Δαμιανή.

Συνεπώς, οι Τζανής και η Μεταξία καταλήγουν σε έναν τραγικό θάνατο, με το φινάλε τους να σφραγίζεται με αίμα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί που θα χάσουν τη ζωή τους. Ποιοι άλλοι χαρακτήρες θα βρεθούν στο μονοπάτι του μοιραίου παιχνιδιού της εκδίκησης και της αντιπαράθεσης; Και, τελικά, ποιο θα είναι το τίμημα της αλήθειας και της δικαιοσύνης σε έναν κόσμο όπου η σκοτεινή μαγεία και οι κρυφές επιθυμίες κυριαρχούν;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ