Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Δωροθέα μαθαίνει ότι το πατρικό τους σπίτι τελικά αγοράστηκε από τον Χρήστο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια αιμόφυρτη στο πάτωμα!

Η κατάσταση μεταξύ της Βικτώριας και του Άγη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, φθάνει σε άκρως ανησυχητικό σημείο, καθώς ο καβγάς τους κλιμακώνεται και οδηγεί σε έναν βίαιο επεισόδιο. Ο Άγης, χτυπώντας τη Βικτώρια με μανία, την τραυματίζει σοβαρά και αυτή σωριάζεται αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Ο Άγης, σε κατάσταση σοκ, αποφασίζει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι, με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφύγει τη σύλληψη. Δεν αποκαλύπτει στην Αμαλία τι ακριβώς συνέβη και το γεγονός αυτό εξοργίζει ακόμα περισσότερο την Αμαλία, που ενδέχεται να έχει την ευθύνη της συμβάν.

Η Δωροθέα μαθαίνει ότι το πατρικό τους σπίτι τελικά αγοράστηκε από τον Χρήστο και προσπαθεί να πείσει την αδελφή της, την Όλγα, και τον Πάρη να τον πιέσουν να το πουλήσει πίσω σε αυτούς. Ο Χρήστος όμως δεν δείχνει πρόθεση να το κάνει.

Ο Αποστόλης, που είναι μάρτυρας αυτής της σκηνής και κρύβεται στο σπίτι του, ρωτά τον Χρήστο για την απόφασή του και θέλει εξηγήσεις για την αγορά του πατρικού του σπιτιού.

Ο Σίμος, αφού μαθαίνει από τη Στέλλα ότι η Αμαλία είναι υιοθετημένη, ενδιαφέρεται να μάθει ποια είναι η βιολογική της μητέρα, αλλά η Στέλλα δεν έχει πληροφορίες για αυτό το θέμα.