Σταδιακά, τα αρχαία κειμήλια που ανέσυραν ο Σήφης και ο Μαρκ από τα βάθη της θάλασσας συσσωρεύονται, δημιουργώντας ανησυχία για την άγνωστη τύχη τους. Η αδυναμία εύρεσης αγοραστή βαραίνει την ατμόσφαιρα, αφήνοντας ανεκπλήρωτες τις ελπίδες για πλούτο.

Διαβάστε πρώτοι τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»

  • Η αγωνία για τον Τόμι κορυφώνεται.
  • Η Νόνα έρχεται πιο κοντά με τον Ρόμπερτ.
  • Η συναυλία πλησιάζει και οι χίπηδες δουλεύουν πυρετωδώς.
  • Ο Γράντος έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.
  • Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται ένα βήμα πιο κοντά.

Παράλληλα, η υγεία του Νικήτα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, φέρνοντας μαζί της μια αχτίδα αισιοδοξίας. Η μνήμη του αρχίζει να αφυπνίζεται, φέρνοντας στην επιφάνεια θύμισες από την καθημερινότητά του, γεγονός που ωφελεί και την εύθραυστη σχέση του με την Άννα.

Σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, ο Χάρι περνάει μια ολόκληρη μέρα με τον Δημητρό. Μοιραζόμενοι αγαπημένα πρόσωπα και ιστορίες, χτίζουν μια γέφυρα επικοινωνίας, φέρνοντας τους πιο κοντά.

Στο μεταξύ, η Νόνα αγωνιά για τον Τόμι, ο οποίος βυθίζεται σε θλίψη μετά τον χωρισμό του με τον Λοΐζο. Η Σάρα, από την άλλη, προτείνει στον Σήφη ένα ποτό στο Mermaid, μια πρόταση που ο ξεροκέφαλος άντρας αρνείται κατηγορηματικά, δημιουργώντας ρήγματα στη σχέση τους.

Η Νόνα, παρά τις δισταγμούς της, έλκεται ολοένα και περισσότερο από τον Ρόμπερτ. Η πρόσκλησή του για μια βραδιά στην παραλία φέρνει μια σπίθα ενθουσιασμού στην ζωή της.

Στο “Mermaid”, ο Γράντος μπλέκει σε άγριους καυγάδες με τους χίπηδες, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη, βίαιη πλευρά του εαυτού του. Η Τες, σοκαρισμένη από την μεταμόρφωση του αγαπημένου της, έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μεγάλη συναυλία, ο Μάρτιν αναθέτει στους χίπηδες διάφορες εργασίες, γεμίζοντας τους με ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Ο Τόμι, όμως, βυθίζεται σε έναν σκοτεινό δρόμο. Η θλίψη τον οδηγεί στην χρήση ουσιών, σε μια ύστατη προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο του. Σιγά σιγά, μεταμορφώνεται σε μια σκιά του παλιού εαυτού του, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ίδια του τη ζωή.

**Στο επόμενο επεισόδιο:**

Η αγωνία για τον Τόμι κορυφώνεται.

Η Νόνα έρχεται πιο κοντά με τον Ρόμπερτ.

Η συναυλία πλησιάζει και οι χίπηδες δουλεύουν πυρετωδώς.

Ο Γράντος έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Η Υπατία και ο Χάρι έρχονται ένα βήμα πιο κοντά.

**Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τις εξελίξεις!**