Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας πραγματοποιείται στο σπίτι της Αθηνάς, με την παρουσία φίλων και συγγενών που τους ευχηθούν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει στα ίσα αν τρέχει κάτι ανάμεσά σε εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντας την σε δύσκολη θέση. Η Ιουλία ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης συνεχίζει να είναι αρνητικός για αυτήν την απόφαση.

Ο Χρήστος, εξοργισμένος, πηγαίνει στην Ισμήνη και της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να ανακατεύεται στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Η Αμαλία ξεσπάει στον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους, με τον Μάνο να της λέει κατάμουτρα ότι δεν επιθυμούν να τη βλέπουν μπροστά τους.

Ο Χρήστος έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, καθώς νιώθει ότι επεμβαίνουν στη ζωή του. Η Ασπασία δείχνει ενδιαφέρον για ένα σπίτι που πωλείται, ενώ ο Δημοσθένης εξακολουθεί να την παρακαλάει να επιστρέψει κοντά του.

Η Ιουλία αποχαιρετά τους αγαπημένους της, με τον Στάθη να τη βοηθάει στη μετακόμισή της στην Αθήνα. Η έρευνα στο σπίτι του Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα καταφέρνει να τρυπώσει στο υπόγειο. Ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο του και χωρίζει την Αρετή, ενώ ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα που θα του δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση…