Σασμός – Η επόμενη σειρά επεισοδίων θα φέρει συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς μια νέα γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς, θέτοντας τη σχέση τους σε νέα δοκιμασία. Η αμοιβαία λατρεία τους φαίνεται αδιαπραγμάτευτη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη νέα αυτή παρουσία να διαταράξει την ισορροπία τους.

Σασμός – Αστέρης – Αργυρώ γίνονται ξανά γονείς

Εδώ και καιρό, ο Δημήτρης Μαραθάκης έχει ανακοινώσει στους συμπατριώτες του ότι η κόρη του, Σάντρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Άνω Ποριά, επιθυμώντας να απαλλαγεί από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Αθήνα. Η κατασκευή ενός κέντρου υγείας στο χωριό αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για την επιστροφή της, καθώς ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, γίνοντας γιατρός. Καθώς ο Δημήτρης προετοιμάζεται για την άφιξή της, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του χωριού χαίρεται διότι οι διαμάχες μεταξύ των οικογενειών τους φαίνεται να εξαφανίζονται.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ απολαμβάνουν την ηρεμία τους μετά τη φυγή του Αντρέα και την ανάρρωσή του, ενώ εκείνος δεν διστάζει να ζητήσει από την αγαπημένη του να γίνουν ξανά γονείς. Η Αργυρώ, ευτυχισμένη, ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, υπό τον όρο του γάμου τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, όλα αυτά θα διαταραχθούν με την άφιξη της Σάντρας Μαραθάκη στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Η νέα αυτή παρουσία αναμένεται να φέρει νέα δυναμική και αναταράξεις στις ήδη σταθερές σχέσεις του χωριού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ