Ο Δημοσθένης έχει την πρώτη του συνάντηση με την νταντά, ενώ ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία για το θέμα με τα κλειδιά που βρήκε: «Παραδέχτηκε ότι τα κλειδιά που βρήκα, ήταν του Χρήστου. Ήρθε λέει από εδώ για έναν χαλαρό καφέ και τίποτα περισσότερο. Για πόσο βλάκα με περνάει; Τσακωθήκαμε, εννοείται…», της λέει και η Ιουλία πανικόβλητη προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει να την πιέζει καθώς φοβάται ότι η κόρη τους θα μαζέψει τα πράγματα της και θα φύγει αν συνεχίσει να την στριμώχνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Κι ενώ ο Λυκούργος μελετάει για την δίκη της Χάιδως, η ίδια είναι ανήσυχη και του ζητά να της υποσχεθεί ότι αν φυλακιστεί θα προσέχει τον Φίλιππο και την Βασιλική. Από την άλλη, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και συνεχίζει να είναι ψυχρή και επιθετική προς τον Μάνο και την Μαρίνα.

«Ξέρεις κάτι, Αμαλία; Κάνε ό,τι θέλεις! Προσπαθούμε να φτιάξουμε την ατμόσφαιρα και πέφτουμε τοίχο! Ό,τι και να γίνει, να ‘χεις υπόψη σου, ότι δε θα φταίμε εμείς!», της λέει ο Μάνος σε ακόμα μία έκρηξη του και η Αμαλία το παίρνει σαν απειλεί.

Η Ξένια και ο Δημοσθένης παίρνουν το μωρό από την κλινική και πηγαίνουν στο σπίτι στην Καλαμάτα. «Δεν γίνεται να μένεις σε ξενοδοχείο γιατί δεν υπήρχε χώρος για κούνια. Αυτό το σπίτι είναι νοικιασμένο για δεκαπέντε μέρες…», την ενημερώνει και η κοπέλα ρωτάει να μάθει τι θα γίνει στη συνέχεια. «Το εργαστήριο που δώσαμε το δείγμα DNA, μας είπε ότι σε δέκα μέρες το πολύ θα έχουν βγει τα αποτελέσματα. Παίρνεις τα λεφτά σου, παίρνω το μωρό και χαίρετε!», της εξηγεί.

Ο Στάθης είναι στεναχωρημένος με ότι συνέβη με την Αριάδνη, η οποία αποφεύγει το βλέμμα του. «Λοιπόν… για να τελειώνουμε. Θα ψάξω να βρω ένα σπίτι. Λεφτά βγάζω, δουλεύω. Και θα φύγω, να μην είμαι μες στα πόδια σου…», του λέει κι εκείνος της απαντά πως είναι η απόφαση είναι δική της, εξηγώντας της πως θέλει να έχει καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία.

«Δεν είμαι με τον Χρήστο. Υποθετικά, όμως, πες ότι ήμουν. Εσύ, με την Ιουλία Βρεττάκου, τι έκανες; Παντρεμένος ήσουν όταν τα ξαναφτιάξατε, εσύ μου το ‘χεις πει!», του θυμίζει.

«Πλάκα έχεις! Είναι λογική αυτή; Τι συγκρίνεις; Εγώ την Ιουλία την ήξερα απ’ όταν ήμουν πιο μικρός από σένα…Να κάνεις ό,τι θέλεις. Νερό στο κρασί μου γι’ αυτό το θέμα εγώ δε βάζω! Και καλά θα κάνεις να μου το παραδεχτείς μόνη σου! Θέλω την αλήθεια!», της ξεκαθαρίζει και η Αριάδνη πηγαίνει εκνευρισμένη στο δωμάτιο της.