Συνεχίζονται οι ανατροπές στη σειρά “Η Παραλία” της ΕΡΤ1, με κυρίαρχο πρωταγωνιστή τον Διονύση Αρχοντάκη, ο οποίος σχεδιάζει την εκδίκησή του για τη δολοφονία της κόρης του, της Υπατίας.

Μέσα από τον βαθύ πόνο του για την απροσδόκητη απώλεια της κόρης του, ο Διονύσης αναζητά την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Παπαγιαννάκη, με στόχο να τον σκοτώσει ο ίδιος ο Διονύσης, όπως αποκάλυψε σε συνομιλία του με τον Γράντο.

Για την υλοποίηση του σχεδίου του να δολοφονήσει τον Παπαγιαννάκη, εκτός από τον Γράντο, σύμμαχός του είναι και η Συλβάνα, από την οποία θέλει να πάρει πληροφορίες για το πότε θα εμφανιστεί ο Παπαγιαννάκης στον οίκο ανοχής, όπου εργάζεται.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε, η Συλβάνα πληροφορείται για την ώρα και τη μέρα που θα βρίσκεται ο Παπαγιαννάκης στον οίκο ανοχής και ενημερώνει άμεσα το Διονύση.

Αυτός, με την ευκαιρία αυτή, προετοιμάζεται για να ολοκληρώσει τον σκοπό του: να αποτελειώσει τον άνθρωπο που του πήρε το πιο ακριβό πρόσωπο για αυτόν, την κόρη του. Έτσι, άλλη μια δολοφονία πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.