Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ειρήνη συνέρχεται από τον τοκετό με τον κόσμο της να καταρρέει γύρω της. Μια νέα σοκαριστική ανακάλυψη την περιμένει: το παιδί της έχει γεννηθεί νεκρό. Παρά τις προσπάθειες των αγαπημένων της να την παρηγορήσουν, η απόγνωση της είναι αδύνατο να την αποφύγει.

Το Ναυάγιο – Ράκος η Ειρήνη, μαθαίνει την αλήθεια

Οι λόγοι τους χάθηκαν στο πένθος, και η αντίληψή της συγκεκριμένα απομακρύνθηκε απο την ιδέα της οποιασδήποτε ανακούφισης. Αντίθετα, απαιτεί απαντήσεις. Παρακαλεί τον γιατρό να της εξηγήσει τι συνέβη, απορεί πώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο παιδί της. Η απάντηση που λαμβάνει δεν την ικανοποιεί, και η αγωνία της εντείνεται. Η απώλεια του παιδιού της στέλνει την Ειρήνη σε βαθιά απόγνωση. Αντιμέτωπη με την ανεπίλυτη θλίψη, ακόμα και η προσπάθεια να σηκωθεί από το κρεβάτι είναι αδύνατη.

Ο κόσμος της είχε σκοτεινιάσει και η ελπίδα έχει χαθεί. Μεταξύ του πόνου και της απώλειας, ο Πέτρος προσπαθεί να είναι εκεί για εκείνη. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης επιμένει να τον απομακρύνει. Παρ’ όλα αυτά, η σχέση τους δεν θα εξαλειφθεί εύκολα. Η Ειρήνη βυθίζεται σε έναν κόσμο πόνου και απώλειας, αναζητώντας απαντήσεις και παλεύοντας να ανακτήσει έστω ένα κομμάτι της ελπίδας που είχε χάσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ