Η Στάσα βρίσκεται μαζί με την Ιουλία, που ετοιμάζεται ως νύφη. Η μητέρα της Ιουλίας είναι γεμάτη υπερηφάνεια και την επαινεί για την ομορφιά της νύφης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ωστόσο, η Ιουλία νιώθει ανήσυχη και ρωτά τη μητέρα της για το πώς θα καταφέρει να πείσει τον Γιωργίκη ότι το παιδί που φέρει είναι δικό του. Η μητέρα της της δίνει ένα ματωμένο ρούχο και της λέει να το χρησιμοποιήσει όταν έρθει η ώρα και ο Γιωργίκης να είναι μεθυσμένος.

Ο γάμος πραγματοποιείται, και το γλέντι είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Γιωργίκης νιώθει ευτυχισμένος που παντρεύεται την όμορφη Ιουλία, και το πάρτι συνεχίζεται με μουσική και χορό. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, αλλά η μητέρα της τη βοηθάει και την καλύπτει, λέγοντάς τους ότι είναι από τη συγκίνηση και την κούραση της ημέρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η Χάδω υποψιάζεται ότι η αδιαθεσία αυτή δεν είναι τυχαία. Όταν το πάρτι φτάνει στο τέλος του, η Ιουλία και ο Γιωργίκης ανεβαίνουν στο δωμάτιό τους.

Ο Γιωργίκης είναι μεθυσμένος και δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του. Η Ιουλία εκμεταλλεύεται την κατάστασή του και υλοποιεί το σχέδιο που της είχε δώσει η μητέρα της. Κάνει τα πάντα ώστε ο Γιωργίκης να πιστέψει ότι έχουν περάσει μια πολύ έντονη νύχτα.