Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη αγωνία και ένταση στις νέες εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”. Ο Χρήστος συνεχίζει να συναντάει κρυφά την Αριάδνη και σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσει για να είναι μαζί της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο ερωτευμένος Χρήστος, παρά το γεγονός ότι είναι νεόνυμφος με την Αφροδίτη, παθιάζεται για την Αριάδνη, επίσης ερωτευμένη μαζί του. Οι δύο τους φαίνεται να μοιράζονται πολυάριθμες περιόδους ζεστής επαφής σε ένα ξενώνα που έχει επιλέξει ο Χρήστος.

Στο μεταξύ, ο Στάθης υποψιάζεται ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη, αλλά πιστεύει λανθασμένα ότι ο αντικείμενο της αγάπης της είναι ο Ορέστης. Παρ’ όλες τις προσπάθειες του να μάθει περισσότερα, δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει περισσότερες πληροφορίες από την Αριάδνη.

Ο Χρήστος, ομολογεί την απιστία στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη και περιγράφει ότι ο γάμος του με την Αφροδίτη δεν πηγαίνει καλά. Αποκαλύπτει ειλικρινά ότι είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Σε μελλοντικά επεισόδια στη “Γη της Ελιάς”, θα δούμε πώς, παρά την ενοχή που ο Χρήστος αισθάνεται για την παράνομη σχέση του με την Αριάδνη, είναι τόσο παθιασμένος για εκείνη, ώστε δεν μπορεί να την εγκαταλείψει. Εκφράζει την επιθυμία του για χωρισμό, για να είναι μαζί της, καθώς εκείνη ρίχνεται στην αγκαλιά του….