Η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης παντρεύονται σε μια μικρή και κομψή τελετή, με ελάχιστους καλεσμένους. Παρόλα αυτά, η Ειρήνη δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο γάμος της με τον Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Η αγάπη της για τον Ορφέα είναι τόσο μεγάλη που την εμποδίζει να δει πίσω από το πρόσωπο του αξιωματικού του Λιμενικού. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης έχει ήδη αρχίσει να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής της και να παίρνει αποφάσεις για εκείνη, ενώ την “καθοδηγεί” σε κάθε της κίνηση.

Η ελευθερία και η αυτονομία της περιορίζονται σταδιακά, καθώς ο Ιπποκράτης εξασκεί ψυχολογική πίεση πάνω της και δεν της επιτρέπει να παίρνει αποφάσεις χωρίς την έγκρισή του.

Η Ειρήνη, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, δεν αντιλαμβάνεται ακόμα πλήρως τον κίνδυνο. Μόνο όταν έρχεται σε επαφή με την Ευγενία και αρχίζει να ψάχνει για αλήθεια μέσα στο σπίτι τους, αντιλαμβάνεται την αλήθεια πίσω από τον Ιπποκράτη. Ο φόνος που έχει διαπράξει αρχίζει να αποκαλύπτεται, καθιστώντας την σε θλίψη και αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την αλήθεια.