Συναρπαστικά τα νέα επεισόδια του “Έρωτα Φυγά” τα οποία θα τα βλέπουμε απο το κανάλι του ΑΝΤ1. Σε αυτά, θα παρακολουθήσουμε τη Νότα, την θεία της Ευγενίας, να οδηγείται σε αυτοκτονία όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει κάνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Όπως βλέπουμε στο MyTv, η συμπεριφορά της Νότας που δείχνει έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο, ξενίζει ακόμα και την Ευγενία. Δείχνει να έχει για οδηγό της μόνο το χρήμα.

Παρόλο που ο Στέφανος την παροτρύνει να απομακρυνθεί, εκείνη αποφασίζει να μείνει στη Μεσσήνη και να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Κιάρι. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε τον θάνατο του Μάρκου. Και μαετά τον θάνατό του τη Νότα να συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα.

Κάποια μέρα ο Στρατής βρίσκει τα χρήματα που ο Μάρκος είχε κρύψει εκτός σπιτιού και η Νότα ισχυρίζεται ότι της ανήκουν αφού ήταν του Μάρκου, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Τις επόμενες ημέρες, αποκαλύπτονται όλες οι πράξεις της Νότας και καταλήγει να βρίσκεται σε ένα ξέφωτο αντιμέτωπη με όλους.

Η Νότα απειλεί τον Στέφανο με όπλο, αλλά ξαφνικά ο Ιάσονας στρέφει το όπλο προς την Νότα. Σε αυτό το σημείο, εκείνη τους χαμογελά ειρωνικά, τους λέει αντίο και πέφτει από τον γκρεμό. Αυτή θα είναι η τραγική της κατάληξη.