Ο Δημήτρης αρχίζει να υποπτεύεται πως η Θοδώρα είναι κόρη του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Η Θοδώρα πλέον εργάζεται στο γραφείο του Δημήτρη Γιαννακάκη και φαίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιημένη. Παρόλο που η μητέρα της αντέδρασε αρνητικά στην ιδέα να εργαστεί δίπλα στον άνθρωπο που είχε ερωτευτεί στο παρελθόν, η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνάει κοντά του.

Η ευχάριστη εμπειρία της Θοδώρας στον χώρο εργασίας της δικαιολογείται από το γεγονός ότι έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους καθημερινά, ενώ παράλληλα αποκτά νέες γνώσεις, ενώ η γνωριμία της με τον Στέφανο ανεβάζει τη διάθεσή της και ενισχύει την αποδοτικότητά της.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης εκφράζει ενθουσιασμό για τη συνεργασία του με τη Θοδώρα, ένα κορίτσι που ενδιαφέρεται μόνο να μαθαίνει. Είναι φιλική, προσιτή και πάντα χαρούμενη, κάτι που συνεχίζει να τον εκπλήσσει ευχάριστα.

Καθώς οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, εκείνος ρωτά για την οικογένεια και το σπίτι της. Η Θοδώρα απαντά χωρίς δισταγμό, αφού αισθάνεται ότι έχει μπροστά της τον πατέρα της που τη ρωτά με αγάπη και ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Μαρίας και εκδηλώνει αυτό το ενδιαφέρον σε κάθε ευκαιρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Επιδιώκει με διακριτικότητα να ανακαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ευτυχία της, το πώς περνάει, αλλά και το εάν είναι ικανοποιημένη από τον γάμο της με τον Βλάση και η Θοδώρα δεν διστάζει να δώσει απαντήσεις.

«Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν μας λείπει τίποτα. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν βαθιά στα νιάτα τους και η αγάπη τους είναι φανερή ακόμα και σήμερα», θα του πει και στα μάτια του Δημήτρη θα ζωγραφιστεί η θλίψη. «Μάλιστα αγαπιόντουσαν τόσο πολύ που η μητέρα μου ήταν έγκυος όταν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας», θα συνεχίζει η Θοδώρα κι αυτό θα τον χτυπήσει σαν κεραυνός, καθώς η Μαρία παντρεύτηκε τον Βλάση λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Τότε, ο Δημήτρης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα αρχίσει να υποπτεύεται ότι η Θοδώρα ίσως να είναι δικό του παιδί, καθώς οι σχέση του με την Μαρία ήταν ολοκληρωμένη. Το σοκ του θα είναι μεγάλο και αργότερα θα προσπαθήσει να μιλήσει με την ίδια την Μαρία γι’ αυτό το θέμα.