Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 11-12

Ο Γρηγόρης γνωρίζοντας ότι ο Προβιός έστειλε προξενιό στην Ιουλία, πηγαίνει στο νοσοκομείο να μάθει τι θα γίνει. Η Ιουλία λέει ότι είναι εντελώς αδιάφορη για το προξενιό και παραμένει ερωτευμένη μαζί του.

27/10 Επεισόδιο 11

Την ίδια στιγμή ο Στασινόπουλος δέχεται πιέσεις από παντού για ν’ αφήσει τον Στράτο ελεύθερο, πράγμα που όχι μόνο δεν κάνει, αλλά συλλαμβάνει τον Ζαφείρη, τον επιστάτη του Στράτου, προκειμένου να ομολογήσει ότι τον φόνο τον έκανε ο Στράτος. Ο Ζαφείρης, παρόλο που βασανίζεται πολύ, δεν ομολογεί και αφήνεται ελεύθερος. Αμέσως μετά, φυγαδεύει τον Φώτη, το βοηθό του, που ξέρει κι αυτός την αλήθεια.

Κι ενώ η εγκυμοσύνη που αγνοεί ο Γρηγόρης προχωράει, η Ιουλία, αρνείται να πει όσα ξέρει για τον φόνο, περιμένοντας ότι την πρωτοβουλία θα την πάρει ο Γρηγόρης. Η άρνησή του, δημιουργεί στην Ιουλία μεγάλες αμφιβολίες και βάζει στη ζυγαριά την σχέση της με τον Γρηγόρη. Που θα γύρει η πλάστιγγα, κανείς δεν το γνωρίζει…

1/11 Επεισόδιο 12

Η Ιουλία, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ενώ ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης. Προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στην Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη.

Την ίδια στιγμή, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει.

Κι ενώ Ιουλία και Στάσα, μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα…