Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στο μπάτσελορ πάρτι που ετοιμάζουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Θα εμφανιστεί τελικά η Άννα στην εκκλησία;

Παρόλα αυτά, ο Πότης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από αμφιβολίες σχετικά με το αν η Άννα θα εμφανιστεί τελικά στην εκκλησία την ημέρα του γάμου τους ή αν θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού. Παράλληλα, η Βασιλική ετοιμάζει μια εντυπωσιακή έκπληξη για την Άννα κατά τη διάρκεια του γλεντιού του γάμου. Η ίδια όμως η νύφη δεν δείχνει έτοιμη να δεσμευτεί. Η αγωνία της και η ανησυχία της επικρατούν καθώς πλησιάζει η ώρα της τελετής.

Ταυτόχρονα, όλο το χωριό προετοιμάζεται εντατικά για τον γάμο της Άννας και του Πότη. Όσο όμως πλησιάζει η ώρα, η δυσφορία της Άννας εντείνεται. Καθώς ο Αποστόλης την συνοδεύει προς την εκκλησία εκείνη το βάζει στα πόδια.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, με την αποφασιστική παρέμβαση της Αθηνάς και της Μαργαρίτας, το ζευγάρι τελικά παντρεύεται. Αμέσως μετά την τελετή, οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι ξεκινούν το ταξίδι τους προς το Ναύπλιο για τον μήνα του μέλιτος.